Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “αναπτυξιακή πορεία” ο Μιχαήλ Καρακόλης

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Μιχαήλ Καρακόλη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ο οποίος συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον Συνδυασμό.

Ο Μιχαήλ Καρακόλης γεννήθηκε στο Μεσοχώρι Φλώρινας και διαμένει στην πόλη της Φλώρινας. Είναι παντρεμένος με την Μελπομένη Βέσιου και μαζί έχουν αποκτήσει δύο τέκνα, τον Χαράλαμπο και την Δήμητρα.

Είναι συνταξιούχος υπάλληλος της Δ.Ε.Η. και κατά την πολυετή του θητεία είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, στο πλαίσιο της οποίας είχε διατελέσει επί επτά χρόνια  Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

Κατά τα έτη 2013 έως 2016 είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, ενώ συμμετείχε σε πολλές σημαντικές επιτροπές του Δήμου.

Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ.

Κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στίβο με πολλή διάθεση και πλούσια εμπειρία, προκειμένου να προσφέρει στην τοπική κοινωνία του Δήμου Φλώρινας και να συμβάλει με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ανεπτυγμένου Δήμου.