Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Φλώρινα τόπος ζωής μας” ο Χρήστος Ευθυμιάδης

Συνδημότισσες και Συνδημότες,    

            Είμαι ο Χρήστος Ευθυμιάδης, γεννήθηκα στην Ιταλία (Σικελία) και είμαι γιός του Καλλίνικου Ευθυμιάδη, πυρηνικού μηχανικού, καθηγητή και της Λίνας Παλέρμο, καθηγήτριας Ιταλικής Φιλολογίας και Ψυχολογίας. 

            Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστήμιου UNICAM της Ιταλίας με διπλωματική εργασία στην υπεξαίρεση στο δημόσιο, την οποία ολοκλήρωσα με Άριστα (92/110). Στην Ιταλία διετέλεσα βοηθός καθηγητή στο Ποινικό Δίκαιο ως το έτος 2009, όταν και επέστρεψα στην Ελλάδα. Από τον Φεβρουάριο του 2012 μέχρι σήμερα ασκώ ενεργή δικηγορία με εξειδίκευση στο Ποινικό κυρίως Δίκαιο, αλλά και στο Αστικό.

            Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και στη Διαμεσολάβηση, του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα διπλωματικής εργασίας τη «Διαμεσολάβηση στον ιδιωτικό τομέα». Το έτος 2017 ολοκλήρωσα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δια βίου μάθησης στην εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

            Δίδαξα ως καθηγητής στο ΔΙΕΚ Φλώρινας Ποινική Δικονομία, Εργατικό Δίκαιο και Οργάνωση της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας. Επίσης διετέλεσα επιμορφωτής συνδικαλιστικού δικαίου στο εμπορικό επιμελητήριο Φλώρινας.

            Έχω συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια σε διάφορες θεματικές, όπως«Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της οικονομικής κρίσης – οι δυνατότητες για τους νέους (Γραφείο Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου)», «Καταγραφή της ιστορικής μνήμης μέσα από συλλογές (Δήμος Εορδαίας)», «Η επικοινωνία στην ηγεσία και η διαμεσολάβηση ως διαδικασία διαπραγμάτευσης στον εργασιακό χώρο (Παιδαγωγικό τμήμα Φλώρινας)», «Gli scritti Camerti di Carlo Esposito (Ιταλία, Νομική Σχολή Καμερίνο)», «Associazione Europea per la protezione dei dati personali identificativi – sensibili – giudiziari e dati art. 17 del D.lgs 193/2003 (Ιταλία, Νομική Σχολή Καμερίνο)», «Νομικές πτυχές της αναδοχής και της υιοθεσίας (Φλώρινα, κέντρο πολλαπλών χρήσεων) κ.α.»

            Από το 2012 έως το 2015 διετέλεσα πρόεδρος του Δ.Σ. της Ποντιακής νεολαίας Φλώρινας. Από το 2015 μέχρι σήμερα είμαι εκπρόσωπος τύπου του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και από το έτος 2017 μέχρι σήμερα μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντιακού Ελληνισμού (ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ.). Από το έτος 2016 έως και το 2018 ως μέλος της ΝΟΔΕ Φλώρινας διετέλεσα υπεύθυνος τομεάρχης Δικαιοσύνης του Νομού. Από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι και σήμερα είμαι αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2020 είμαι υπεύθυνος μητρώου πολιτικών στελεχών της ΝΔ Ν. Φλώρινας.

Το έτος 2015 απέκτησα άδεια χειριστή υπερελαφρών αεροσκαφών από την Υ.Π.Α.

Μιλάω Ιταλικά, Γαλλικά και Αγγλικά

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτελούν μια κρίσιμη αναμέτρηση για την πορεία του Δήμου μας.Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζεται γνώση και ανεπτυγμένο επίπεδο συνεργασίας για την επίλυση των μεγάλων και μικρών προβλημάτων.

Αισιοδοξώ πως με όραμα, σωστό προγραμματισμό και τη γνώση που έχω αποκτήσει, θα επιλύσουμε τα χρόνια προβλήματα του Δήμου μας.

Χρειάζομαι την άποψη σας και επιδιώκω την στήριξη σας.

Σας θέλω δίπλα μου στον μεγάλο και ωραίο αυτό αγώνα.