Όλγα Καραδάκου: «Θέτω υποψηφιότητα, ώστε με τη παρουσία μου και τις δυνάμεις μου μαζί με εσάς να αναστρέψουμε τους συσχετισμούς»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Φλώρινας  Όλγα Καραδάκου, τονίζοντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η κ. Καραδάκου ανέφερε επιγραμματικά τα προβλήματα της περιοχής μας και δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για την καλύτερη ποιότητας ζωής, την αναβάθμιση και την ανάπλαση της Φλώρινας.

Πιο αναλυτικά είπε:

«Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι, Συντρόφισσες και Σύντροφοι

Είμαι στην ευχάριστη θέση, νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή, να ανακοινώσω τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, ως υποψήφια Βουλευτής του νομού Φλώρινας.

Ονομάζομαι Όλγα Καραδάκου, γεννήθηκα στη Φλώρινα και μεγάλωσα στη Γερμανία, καθώς οι γονείς μου υπήρξαν οικονομικοί μετανάστες. Γύρισα στην Ελλάδα στην ηλικία των 14 χρόνων τελείωσα το σχολείο στη Φλώρινα και έκτοτε σπούδασα νοσηλευτική.

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής μου όμως, είναι οι δυο λατρεμένες μου κόρες.

Είμαι υποψήφια σε ένα κόμμα που δεσμεύεται για την προοπτική και την ελπίδα της χώρας μας, του τόπου μας. Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής από την ιστορική του ίδρυση με τον ηγέτη μας Ανδρέα Παπανδρέου ως και τον σημερινό μας πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, έχει αποδείξει χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης πως ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στους πολίτες αυτής της χώρας.

Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια με τις πολιτικές τους επιλογές πως είναι κατώτεροι των αναγκών και των προβλημάτων της κοινωνίας. Η απόφαση που πήρα βασίστηκε στη θέληση μου για προσφορά και συνεισφορά για το καλό των γονιών μας, το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας.

Η Φλώρινα εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε ατέρμονη υποβάθμιση από λανθασμένες πολιτικές. Θέτω υποψηφιότητα, ώστε με τη παρουσία μου και τις δυνάμεις μου μαζί με εσάς να αναστρέψουμε τους συσχετισμούς. Να διεκδικήσουμε τους μισθούς που μας αξίζουν, να συμβάλλουμε ώστε οι νέοι μας να μείνουν στον τόπο τους και να είναι παραγωγικοί και όχι να ερημώσουν τα χωριά μας. Να διεκδικήσουμε την αναβάθμιση του νοσοκομείου που μας αξίζει. Και για να λέμε αλήθειες το ΠΑΣΟΚ και μόνο το ΠΑΣΟΚ με τον Γεώργιο Γεννηματά και τον Παρασκευά Αυγερινό έπλασε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το αγκάλιασε, το στήριξε και στις δύσκολες στιγμές της χώρας το προστάτευσε.

Είμαι εδώ για να αγωνιστούμε για τη δίκαιη μετάβαση της απολιγνιτοποίησης, που τόσο βίαια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εφάρμοσε, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να μείνουν χωρίς δουλειά σε μια νύχτα.

Μαζί θα διεκδικήσουμε τη δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού δικτύου που θα έχει θετικό αντίκτυπο για τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα. Τον πρωτογενή τομέα που βρίσκεται σε μαρασμό, που ούτε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ούτε του ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν έμπρακτα. Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής δίνει προοπτική στους νέους αγρότες μέσω ενός προγραμματικού πλαισίου να μείνουν στον τόπο τους και να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.

Κλείνοντας στη δική μου σκέψη πάνω απ’ όλα βρίσκονται τα νέα παιδιά που ακολουθούν τις επιστήμες. Για αυτό πιστεύω σθεναρά πως όλοι οι φορείς της Φλώρινας οφείλουν να είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι και σε επικοινωνία με τους φοιτητές μας, ώστε να διοχετεύουν τις γνώσεις τους σε όλους εμάς.

Είμαι μια από εσάς. Ζω στη Φλώρινα και ξέρω τα προβλήματα της. Μεγαλώνω δυο υπέροχες κόρες μόνη μου και ξέρω τι σημαίνει να αντιμετωπίζεις δυσκολίες και άγχη καθημερινά.

Είμαι εδώ για να συμβάλλω για τη καλύτερη ποιότητα ζωής που μας αξίζει. Για την αναβάθμιση και την ανάπλαση της πανέμορφης Φλώρινας μας.

Η στήριξη σας θα είναι τιμή και κινητήριος δύναμη για εμένα!

Ο αγώνας δε σταματά ποτέ!

Σας ευχαριστώ θερμά!»