Ευχαριστήρια του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας για δωρεές που έγιναν προς τον Τομέα ΕΚΑΒ Φλώρινας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μπιτάκη Άνθιμο για την πρωτοβουλία του να μας προμηθεύσει με Μέσα Ατομικής Προστασίας, καθώς και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας και ιδιαίτερα την κα. Ρόζα Βαλίνα και κ. Παυλίδη Χρήστο για την δωρεά μηχανήματος απολύμανσης ασθενοφόρων. Σε αυτή την χρονική περίοδο, οι προσφορές αυτές είναι μεγάλης σημασίας για την ασφάλεια και προστασία όχι μόνο των Διασωστών του Ε.Κ.Α.Β. αλλά και των συμπολιτών μας που διακομίζουμε καθημερινά στην μάχη με τον  Covid-19.

………………………………………………………………………………………………………

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα για την πρωτοβουλία τους να μας προμηθεύσει με Μέσα Ατομικής Προστασίας. Σε αυτή την χρονική περίοδο, οι προσφορές αυτές είναι μεγάλης σημασίας για την ασφάλεια και προστασία όχι μόνο των Διασωστών του Ε.Κ.Α.Β. αλλά και των συμπολιτών μας και μας δίνουν δύναμη στην καθημερινή μας μάχη με τον  Covid-19.

    Μέσα από τις πράξεις αυτές αποδεικνύεται ότι η προσφορά, λειτουργεί ως ουσιαστικό εργαλείο κοινής αντιμετώπισης της πρωτοφανούς αυτής πανδημίας.

       

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ                ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ