Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Παπαγιάννη προς τον ιατρό κ. Ιωακειμίδη Νικόλαο

Η μαθητική κοινότητα, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Παπαγιάννη ευχαριστούν θερμά τον κ. Ιωακειμίδη Νικόλαο,  ιατρό του Γενικού  Νοσοκομείου  Φλώρινας, για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης του σχολείου μας, με σκοπό την πραγματοποίηση επιμορφωτικής δράσης μαθητών και εκπαιδευτικών με θέμα: «Βασική υποστήριξη της ζωής (BLS) & αυτόματη εξωτερική απινίδωση (AED)».

Σκοπός της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα Αγωγής Υγείας. Παρουσιάστηκαν  τεχνικές που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της αρχικής αναζωογόνησης ενήλικου θύματος καρδιακής ανακοπής, καθώς και απλών τεχνικών που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πνιγμονής (απόφραξης αεραγωγού από ξένο σώμα).

Ο συνδυασμός θεωρητικής και βιωματικής κατάρτισης που παρασχέθηκε από τον ιατρό κ. Ιωακειμίδη Νικόλαο, προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ήταν υψηλού επιπέδου και η συζήτηση που ακολούθησε απάντησε ε όλες τις απορίες εκπαιδευτικών και μαθητών.

Ο διευθυντής

Κετσετζής Νικόλαος

O σύλλογος διδασκόντων