Αναβάλλεται η έκτακτη και τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Κιουταχειωτών – Μικρασιατών Φλώρινας “Ο Άγιος Μηνάς”

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κιουταχειωτών – Μικρασιατών Φλώρινας “Ο Άγιος Μηνάς” σε συνέχεια της από 26 / 11 / 2023 Πρόσκλησης και ύστερα από την Αποχή που έχει κηρύξει ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας ανακοινώνει την αναβολή της Έκτακτης και Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου και την διενέργεια Αρχαιρεσιών και την μετάθεση τους για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στην στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας (Οδός Ηπείρου 26).

Τα θέματα των Συνελεύσεων παραμένουν τα ίδια και έχουν ως εξής:

  1. A) Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για την ανάδειξη μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενόψει της λήξης της θητείας του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
  2. Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Έκθεση πεπραγμένων, υποβολή Οικονομικού Απολογισμού και πρακτικού Εξελεγκτικής Επιτροπής του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 10/2020 – 12/2023
  4. Απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 10/2020 – 12/2023
  5. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2024 – 2027
  6. B) Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την τροποποίηση του ισχύοντος Καταστατικού του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, οι Γενικές Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν με όσα μέλη παραβρεθούν σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου.

Οικονομικές τακτοποιήσεις των μελών του Συλλόγου καθώς και εγγραφές νέων μελών θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και πριν την έναρξη των Συνελεύσεων.

Όποιο από τα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες ανάδειξης του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Τριετία 2024 – 2027, εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα και έλκουν την καταγωγή τους από την Μικρά Ασία, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαίρη Δανιηλίδου (τηλ: 6987601131) και τον Γραμματέα κ. Σάββα Κουγιουμτζόγλου (τηλ. 6948885245)

 

Για το Δ.Σ. του

Συλλόγου Κιουταχειωτών – Μικρασιατών

Φλώρινας ο Αγιος Μηνάς

Η Πρόεδρος

 

Μαρία Δανιηλίδου

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Σάββας Κουγιουμτζόγλου