Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED) στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Φλώρινας- Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πώς στον χώρο του σχολείου μας (3ο χλμ Φλώρινας – Νίκης), διαθέτουμε πλέον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη γενναιοδωρία προς την εταιρεία Motor Οil. Η παροχή ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή είναι μια πρωτοβουλία που έχει βαθύτατο ανθρωπιστικό και κοινωνικό αντίκτυπο. Η δωρεά της Motor Oil   έχει ζωτική σημασία για την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών και του προσωπικού μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συστεγαζόμαστε με το Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας, καθώς επίσης και ότι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα βρίσκονται το 3ο Γενικό Λύκειο και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το προσωπικό του σχολείου, κατόπιν σχετικής επιμόρφωσης που έχει λάβει για τη χρήση του απινιδωτή, θα βρίσκεται σε ετοιμότητα να προσφέρει βοήθεια όποτε παραστεί η σχετική ανάγκη για κάποιον συμπολίτη μας.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας