Δίπλα στον συνάνθρωπο, δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Αυτές τις ημέρες που όλος ο τόπος «πνίγεται και καταρρέει» λόγω της κακοκαιρίας Daniel διακρίνεται η ανθρώπινη πρωτίστως συμπεριφορά του επιχειρηματικού κόσμου της ΠΕ Φλώρινας.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές ο Βουλευτής Σταύρος Παπασωτηρίου επικοινώνησε με αρμόδιους τοπικούς φορείς και ενημερώθηκε απευθείας για τα προβλήματα της περιοχής της Θεσσαλίας. Με πρωτοβουλία του Βουλευτή οι επιχειρηματίες της περιοχής μας στάθηκαν δίπλα στον συνάνθρωπο, δίπλα στους πλημμυροπαθείς.

Ως ένα δείγμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης συνέδραμαν τους πληγέντες σε μια προσπάθεια ανακούφισης των επιχείρων της Θεομηνίας. Στο πλαίσιο της πραγματικά αυτής ευγενικής χορηγίας, προσφέρθηκαν μεγάλες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα χορηγούμενα αγαθά θα παραδοθούν άμεσα στους πληγέντες και η διανομή τους θα ξεκινήσει εν ευθέτω από το συντονιστικό κέντρο των αρμόδιων φορέων, το οποίο καταγράφει καθημερινά τις επιμέρους ανάγκες τους.

Ο Βουλευτής εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια στους επιχειρηματίες της Φλώρινας, που για μια ακόμα φορά στάθηκαν στο πλευρό των συμπολιτών τους, ώστε η περιοχή να ξεπεράσει άμεσα τα μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω του το καιρικό φαινόμενο.

Υπάρχει εμπιστοσύνη και βεβαιότητα ότι πραγματώνεται κάθε δυνατή ενέργεια, ώστε να στηριχθεί με κάθε τρόπο η Θεσσαλία μετά την πρωτοφανή καταστροφή που υπέστησαν χιλιάδες γεωργοί, κτηνοτρόφοι και συναφείς επιχειρήσεις από τη θεομηνία.

Ο Σταύρος Παπασωτηρίου ευχαριστεί από καρδιάς τις κάτωθι επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του:

ΜΠΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ

TOTAL MARKET ΜΕΠΕ

ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΤΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ ( « Η ΤΣΟΥΣΚΑ»)

ΝΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ)