Διάλεξη του φωτογράφου Δημήτρη Μαυροζούμη στο 3ικαστικό 3ργαστήριο με θέμα το «Αναδρομή στο φωτογραφικό έργο του Δημήτρη Μαυροζούμη»

Διάλεξη του φωτογράφου Δημήτρη Μαυροζούμη στο 3ικαστικό 3ργαστήριο  ΤΕΕΤ Σ.Κ.Τ Φλώρινας  Π.Δ.Μ  με θέμα το «Αναδρομή στο φωτογραφικό έργο του Δημήτρη Μαυροζούμη» την Τρίτη  21/12/2021 στις 11.00 πμ.
Η διάλεξη είναι ανοιχτή στο κοινό στην δια ζώσης αίθουσα θεωρητικών του κεντρικού κτηρίου της Σχολής καλών τεχνών Φλώρινας  και εξ αποστάσεως στην Εικονική  Αίθουσα 3  της Σχολής καλών Τεχνών Φλώρινας – Σύνδεσμος : https://zoom.us/my/uowm.eetf3   Meeting ID 680-447-7017
Η φωτογραφία είναι μια πρόταση νοητική και αισθητική. Ένα σύμπλεγμα από το θέμα, τη φόρμα και το περιεχόμενο. Η φωτογραφία πρέπει να αφήνει την υπόμνηση ότι συνεχίζει έξω από τα όριά της, αλλά και να μεταφέρει την πεποίθηση ότι τα όριά της είναι αυστηρώς καθορισμένα. Γι αυτό και κάθε καλή εικόνα εμπεριέχει τη μεταμόρφωση τού πραγματικού

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Δημήτρη Μαυροζούμη:

Ο Δημήτρης Μαυροζούμης γεννήθηκε και ζει στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας όπου εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί μια επιχείρηση. Σε πολύ νεαρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα Μηχανολογικού Σχεδίου κάτι που αργότερα επηρέασε τη φωτογραφική του αντίληψη. Ασχολήθηκε έντονα με τη Μουσική, αλλά όταν μυήθηκε στην τέχνη της Φωτογραφίας, παραμέρισε τη Μουσική. Είναι αυτοδίδακτος φωτογράφος και ασχολείται εδώ και μια 25ετία με τη Φωτογραφία.