Εκπρόσωπος στην Επιτροπή Κρίσης και Αξιολόγησης των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων o Ανδρέας Στοϊμενίδης

Ο Μητσκόπουλος Παύλος Πρόεδρος του Σωματείου Σ.Τ.Υ.Ε. (Παράρτημα Φλώρινας) Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου εργατικού κέντρου Φλώρινας (Ε.Κ.Φ.) και Αναπληρωτής Γενικος Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας της Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε. εύχεται πολλά συγχαρητήρια στον φίλο και πρόεδρο Ανδρέα Στοϊμενίδη και καλή Επιτυχία στο έργο του.

Ο Ανδρέας Στοϊμενίδης Γραμματέας υγείας και ασφάλειας της εργασίας στην Γ.Σ.Ε.Ε. και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της  Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.

Οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου, με επέλεξαν ως τον εκπρόσωπό τους στην Επιτροπή Κρίσης και Αξιολόγησης των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων για την απονομή των Επαίνων και Βραβείων στα θέματα ΥΑΕ. Προσθέτουμε άλλη μία σημαντική ευθύνη και εμπειρία στην διαδρομή μας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θεσμοθετήσει αυτή τη διαδικασία διαμέσου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία ώστε στο τέλος κάθε τριετούς καμπάνιας για τα θέματα ΥΑΕ, να βραβεύονται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο οι επιχειρήσεις με τις καλύτερες πρακτικές (Good Practice Awards). Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Stratins της Ρίγας, Καθηγητής κ. Ivars Vanadzins και μέλη της, από την Commission ο Jesus Alvarez Higaldo, από τα Ευρωπαϊκά Συνδικάτα ο γράφων, από τις Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις ο Romolo De Camillis (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στην Ιταλία) και από την Συνομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Βιομηχάνων ο Ekhard Metze (Συνομοσπονδία Γερμανών Εργοδοτών). Στις επόμενες ημέρες θα ενημερώσω για τις εργασίες της Επιτροπής και τα αποτελέσματα! (Ευχαριστώ τον Φώτη Φιλαργυρόπουλο για την φωτογραφία από το Συνέδριο του ΕΚΘ.)