Επίσκεψη τιμής στον Σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητο

Με αφορμή τη λήξη της ενεργού διακονίας του Σεβ. Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητου, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μιχάλης Ρωμανίδης, ως εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, και ο Προϊστάμενος Διοικητικού – Οικονομικού Τμήματος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Κυριάκος Καϊσίδης, ως εκπρόσωπος των διοικητικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη, κ. Θεόκλητο, στο γραφείο του, προκειμένου να του απευθύνουν τις ευχαριστίες τους για την αγαστή συνεργασία που είχαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και να τον συγχαρούν για την προσφορά του και το πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό του έργο επί 55 συναπτά έτη στην Ι. Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο Σεβ. Μητροπολίτης, κ. Θεόκλητος, αναπόλησε με συγκίνηση στιγμές από την πρώτη του χειροτονία ως Διακόνου, το 1968, όταν πρωτοήρθε στη Φλώρινα, αλλά και τις επόμενες χειροτονίες του ως Αρχιμανδρίτη και ως Αρχιερέα, καθώς και σημαντικές στιγμές της πορείας του όλα αυτά τα χρόνια. Στη συνέχεια, ο Σεβασμιότατος μίλησε με πολλή θέρμη για ζητήματα της Εκπαίδευσης, καταλήγοντας στο μέγιστο χρέος του εκπαιδευτικού να λειτουργεί διαχρονικά με ήθος, με αξίες και με αφοσίωση στο έργο του, αλλά και με αγάπη και υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τα παιδιά.

Κλείνοντας, ο Μητροπολίτης, κ. Θεόκλητος, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στο έργο τους και οικογενειακή ευημερία, ενώ οι κκ. Όλγα  Μούσιου, Μιχάλης Ρωμανίδης και Κυριάκος Καϊσίδης του αντευχήθηκαν από καρδιάς μακροημέρευση, με δημιουργικότητα, με πλούσια πνευματική προσφορά και με πολλές ακόμα ευλογημένες δράσεις για νέα περίοδο της ζωής του, ευχαριστώντας τον για άλλη μια φορά για την προσφορά και την αγάπη του, που χάρισε και θα συνεχίσει να χαρίζει πάντα απλόχερα σε όλους τους ανθρώπους γύρω του.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ