Επιτυχημένο το εξ αποστάσεως σεμινάριο «Μητρικός Θηλασμός: Ασπίδα προστασίας για το παιδί» από το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας

Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επιτυχημένο το εξ αποστάσεως σεμινάριο «Μητρικός Θηλασμός: Ασπίδα προστασίας για το παιδί» από το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου εξ αποστάσεως σεμινάριο μητρικού θηλασμού, με τίτλο «Μητρικός Θηλασμός: Ασπίδα προστασίας για το παιδί», που διοργάνωσε το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο της εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Στο σεμινάριο διάρκειας 90 λεπτών συμμετείχαν είκοσι (20) γυναίκες διαφόρων ηλικιών από την περιοχή της Φλώρινας, αλλά και από άλλες περιοχές όπως η Νάουσα, η Κοζάνη και η Κέρκυρα.

Κεντρική εισηγήτρια ήταν η κα. Δέσποινα Καραγκούνη – Μαία MSc, από το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, η οποία αναφέρθηκε σε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει μία γυναίκα που φέρνει στο κόσμο ένα μωρό και θα αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο του θηλασμού, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα αντικρίσει το παιδί της.

Ως Συμβουλευτικό Κέντρο ευχαριστούμε θερμά την κα Καραγκούνη για την συμμετοχή της, καθώς επίσης για τις γνώσεις και τις πληροφορίες που μετέδωσε στις συμμετέχουσες.

 

Ενημερωτικά:

Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας*

Κοντόπουλου 49, Φλώρινα Τ. 2385024081 F. 2385024083

Email: [email protected]

Blog: http://womenaidflorina.blogspot.gr/

FB: https://www.facebook.com/symvouleutikokentroflorinas

 

*Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 και υπάγονται στον Άξονα Προτεραιότητας 10: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)» του Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία».