Ευχαριστήρια δήλωση της Αλεξίας Τάντση

Ευχαριστούμε θερμά όσους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το Κίνημά μας. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Η ΝΙΚΗ είναι στη Βουλή και τα ποσοστά που πήρε στο νομό μας είναι ιδιαίτερα υψηλά. Με τη βοήθεια του Θεού, θα προσπαθήσουμε να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες του κόσμου και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Κάναμε αυτόν τον αγώνα έντιμα και με αξιοπρέπεια, χωρίς μεγάλους οικονομικούς πόρους, χωρίς εκλογική εμπειρία, και κυρίως χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς.

Υπομείναμε και υπομένουμε έναν πρωτοφανή οχετό λάσπης και συκοφαντίας, με αναπόδεικτες κατηγορίες και προσβολές, οι οποίες προβλήθηκαν υπερβολικά από τα Μέσα Ενημέρωσης και προδίδουν τον πανικό όσων έχουν άνομα συμφέροντα κατά της πατρίδας. Ελπίζουμε πλέον η αντιπαράθεση να γίνει σε πολιτικό επίπεδο και όχι με ταμπέλες και ανυπόστατες κατηγορίες.

Το επόμενο διάστημα έχουμε πολλά να πούμε και ακόμα περισσότερα να κάνουμε.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που δεν πιστέψατε αυτές τις συκοφαντίες.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που από το περίσσευμα ή το υστέρημά σας στηρίξατε οικονομικά την προσπάθειά μας αυτή και βοηθήσατε να μεταδοθεί το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ.

Τέλος ευχαριστούμε τις οικογένειές μας, που μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Μα πιο πολύ από όλους ευχαριστούμε τον Θεό μας που μας αξίωσε να μετέχουμε σε αυτόν τον όμορφο αγώνα!

Συγχαίρουμε τόσο τους εκλεγέντες βουλευτές του Νομού μας όσο και τους υποψηφίους. Ελπίζουμε να αγωνιστούν για το καλό του τόπου μας, της πατρίδας μας και των παιδιών μας.

Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

 

Αλεξία Τάντση

Υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας

Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ