Ευχαριστήρια του Γυμνασίου –  ΛΤ Λαιμού

προς την κ. Δήμου Αρετή

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Λαιμού Πρεσπών εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην κ. Δήμου Αρετή, για την προσφορά στο σχολείο μας του αναμνηστικού – συλλεκτικού μεταλλίου «ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ» που διατίθεται από την Εθνική Τράπεζα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

 

προς τον Δήμο Πρεσπών 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Δήμο Πρεσπών και τον Δήμαρχο κ. Πασχαλίδη για τη χορήγηση στο Γυμνάσιο – Λ.Τ. Λαιμού εξοπλισμού (γραφίδες και tablets) απαραίτητου για την κάλυψη των αναγκών της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Επίσης, ευχαριστούν θερμά για τη μέριμνά τους σχετικά με την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες μέσω της αγοράς δέκα (10) συσκευών φιλτραρίσματος και καθαρισμού του αέρα, οι οποίες καλύπτουν το σύνολο των αιθουσών του σχολείου μας.

Η ενίσχυση και η στήριξη που παρέχουν στο σχολείο μας ιδιαίτερα στις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά είναι καθοριστικής σημασίας.

 

Η Διευθύντρια

Καραγιάννη Χριστίνα