Ευχαριστήρια του Συνδέσμου Μοναστηριωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Γουσόπουλο Γεώργιο  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη της συζύγου του, Γουσοπούλου Μαρίας.

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κυρία Καρακατσάνη Ουρανία (Ράνια) για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη του πατέρα της Καρακατσάνη Πέτρου.

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κυρία Κωνσταντάκου – Μπάρα Υβόννη, για τη δωρεά του ποσού των είκοσι ευρώ  (20€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη του πατέρα της Ευάγγελου Μπάρα και του πατρός του  Μιχαήλ.

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κυρία Μούσιου Μαίρη  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη του συζύγου της, μαέστρου Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιου και των γονέων του, Παντελή και Όλγας.

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Μπεδέλη Πέτρο  για τη δωρεά του ποσού των εκατό ευρώ  (100€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη:
Των γονέων του,  Νικόλαου και Αντιγόνης Μπεδέλη
Του πεθερού του, Κωνσταντινίδη Σωκράτη
Των Νικόλαου, Πανδώρας, Γεώργιου και Θεόφιλου Χρυσικού

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κυρία Μπέλκα Ελένη (Νίτσα) για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη των γονέων της, Λάζαρου και Φανής.

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Παυλίδη Δημήτριο  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη της εξαδέλφης του Μπαζοπούλου Μπέτης και του συζύγου της Κιρκανίδη Δημήτριου.

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Σβάρνα Ευάγγελο για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη των γονέων του.

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Τσουρίλα Πέτρο  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη των γονέων του Νικόλαου και Αλίκης.

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Χρυσικό Δημήτριο (Τάκο)  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη της αδελφής του Αντιγόνης και του γαμπρού του Νικόλαου Μπεδέλη.

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Θ. Βόσδου
Ο Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Ε. Χάτζιος