Ευχαριστήριο μήνυμα του Χρήστου Μπαρδάκα

Ξυνόν γαρ αρχή και πέρας επί κύκλου περιφερείας

Ηράκλειτος

Την 15η Οκτωβρίου περατώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Περιφερειακής Αρχής και των εκπροσώπων στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Μακεδονίας. Συγχαίρω τον κ. Γιώργο Αμανατίδη και τους συνεργάτες του για την εκλογική τους επικράτηση και την ανάληψη των ηνίων της Περιφέρειας. Εύχομαι να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις μιας εξαιρετικά κρίσιμης για το μέλλον του τόπου περιόδου. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, σε όλους τους υποψηφίους, όλων των συνδυασμών, που αποφάσισαν να εκτεθούν στην κρίση των συμπολιτών μας.

            Ευχαριστώ τον κ. Γιώργο Κασαπίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να γίνω μέλος της «Πορείας Δημιουργίας», να συμπορευτώ με γνώριμους και άξιους συμμαχητές, αλλά και να συναναστραφώ για πρώτη φορά με εξαιρετικούς ανθρώπους. Όλοι μας συνταχθήκαμε σε έναν τίμιο και ανιδιοτελή αγώνα, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των Δυτικομακεδόνων.

            Είμαι ευγνώμων στους Φλωρινιώτες που πίστεψαν σε έμενα και με την ψήφο τους με τοποθέτησαν στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τους διαβεβαιώνω ότι θα τιμήσω στο ακέραιο την εντολή τους, υπηρετώντας με ζέση τον θεσμικό μου ρόλο.

            Στην οικογένεια μου, στους ανθρώπους του στενού μου περιβάλλοντος, στους συνεργάτες μου και σε όσους στάθηκαν πλάι μου και με ανέχτηκαν αυτές τις απαιτητικές από κάθε άποψη ημέρες θέλω να εκφράσω την συγκίνηση και την απέραντη ευγνωμοσύνη μου.

            Σύμφωνα με τον Ηράκλειτο, σε έναν κύκλο κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα και αρχή και τέλος. Η τοπική αυτοδιοίκηση υπόκειται σε μία διαρκή κυκλική πορεία, οπότε τίποτα δεν τελείωσε με το εκλογικό αποτέλεσμα της 15ης Οκτώβρη.

            Τώρα αρχίζουμε!

           

Με εκτίμηση,

Χρήστος Π. Μπαρδάκας

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας