Ευχαριστήριο – Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Δήμο Φλώρινας και προς τους Εκπαιδευτικούς Α΄θμιας για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας  συγχαίρει τον Δήμο Φλώρινας και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία της ίδρυσης γραφείου εθελοντισμού στην περιοχή μας.

Συγχαίρουμε επίσης όλες και όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολικών μονάδων που πήραν μέρος και συμμετείχαν στις δράσεις του γραφείου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε επίσης τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμο Φλώρινας και το γραφείο εθελοντισμού για την τιμητική διάκριση με τη βράβευση του Συλλόγου μας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Σύλλογός μας έχει αποδείξει ότι είναι πάντοτε κοντά στις εκδηλώσεις, στις δράσεις και στα καλέσματα του Δήμου Φλώρινας. Ως εκπαιδευτική κοινότητα θα συνεχίσουμε το λειτούργημά μας, το έργο μας και την κοινωνική μας προσφορά και έξω από τις σχολικές αίθουσες με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον, γιατί εθελοντισμός σημαίνει αγάπη και προσφορά στον συνάνθρωπο, αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

       

ΜΑΖΑΡΑΚΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ