Ευχαριστήριο της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Ιωάννου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους 552 συνδημότες μου, που με εμπιστεύθηκαν και με ανέδειξαν πρώτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλο στο Συνδυασμό “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ” στο Δήμο Κάτω Κλεινών.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου στη μεγάλη προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα δε, θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που ήταν πάντα παρών σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ευχαριστώ επίσης, το Γιάννη Βοσκόπουλο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Θέλω να συγχαρώ τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Φλώρινας κο Βασίλειο Γιαννάκη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, καθώς επίσης, σε όλους τους εκλεγμένους και μη, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Δεσμεύομαι προς όλους εσάς πως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ο Δήμος Φλώρινας να γίνει πύλη πολιτισμού, ανάπτυξης και ευημερίας, τόπος όπου θα μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Με τιμή,

ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ