Ευχαριστήριο της οικογένειας Καραγκιοζίδη

Βαθύτατα συντετριμμένοι από την οδύνη μας για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Άκη Καραγκιοζίδη,  αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στην αδόκητη και δυσαναπλήρωτη απώλειά του. Τα ειλικρινή λόγια βαθιάς εκτίμησης προς το πρόσωπό του, η απερίφραστη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του στην εκπαίδευση, στην αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία της Φλώρινας μας συγκίνησαν βαθιά. Τα συλλυπητήρια μηνύματα των φίλων, συναδέλφων και συνεργατών και η συγκινητική πάνδημη παρουσία των συμπολιτών μας στην εξόδιο ακολουθία μας πρόσφερε τεράστια παρηγοριά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συλλόγους και τους φορείς – εκπαιδευτικούς, συνδικαλιστικούς, αυτοδιοικητικούς για τα συλλυπητήρια ψηφίσματα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Β. Γιαννάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μ. Χάτζιο για την απόδοση τιμών, την τιμητική επικήδεια τελετή και τους συγκινητικούς επικήδειους λόγους με τους οποίους εξέφρασαν τον σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν προς τον άνθρωπό μας.

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς όλους όσοι κατέθεσαν στεφάνια ή έκαναν δωρεές στη μνήμη του, καθώς και όλους όσοι στάθηκαν στο πλάι μας από την πρώτη στιγμή.

Ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος ήταν πάντα πρόσχαρος, ευγενής, με ειλικρινή σεβασμό και ενδιαφέρον για όλους. Αγάπησε τη Φλώρινα πολύ και εργάστηκε με ζήλο και ανιδιοτελή διάθεση για τα προβλήματά της. Πάνω από όλα όμως αγάπησε και αφοσιώθηκε στους μαθητές του, στα μικρά παιδιά που λάτρευε.

Θα θυμόμαστε πάντοτε την καλοσύνη της καρδιάς του, τη γενναιοδωρία της ψυχής του, την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες του, τη γνησιότητα του χαρακτήρα του και την πηγαία χαμογελαστή  διάθεση για ζωή.

Η σύζυγος    Βάσω

Τα παιδιά    Νίκος – Μαρίνα