Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εκ μέρους των φιλοξενούμενων παιδιών, των εργαζομένων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστούμε θερμά τον Παιδίατρο κο Τσέπη Κωνσταντίνο που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας να επισκεφθεί το Κέντρο με σκοπό να ενημερώσει τα παιδιά άνω των 12 ετών σχετικά με το εμβόλιο κατά του COVID-19, τα οφέλη του για την υγεία τους και την ασφάλειά τους.

Ο ιατρός με τον επιστημονικό του λόγο, την επίκληση στη λογική και απαντώντας σε όλα τα διλήμματα των παιδιών, με επιχειρήματα απτά και επιστημονικά, έπεισε τα παιδιά ότι η λύση του εμβολίου είναι μονόδρομος και απαραίτητη για την καθημερινότητά τους και τη ζωή τους. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης μόνο θετικό είναι, καθώς όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου άνω των 12 ετών αποφάσισαν να εμβολιαστούν.

Η ενέργεια του Παιδίατρου, κου Τσέπη Κωνσταντίνου, αποδεικνύει το ενδιαφέρον, την αγάπη και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο και στα παιδιά όντας πιστός στην επιστημονική του ιδιότητα.

Με τιμή

Για το ΚΚΠΠΔΜ

O Πρόεδρος Δ.Σ.

Ιωάννης Σ. Παρδάλης