Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εκ μέρους των φιλοξενούμενων παιδιών, των εργαζομένων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας κο Βόσδου Σωτήριο και τον Δήμαρχο Φλώρινας κο Βασίλη Γιαννάκη που παραβρέθηκαν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στο Κέντρο και προσέφεραν δώρα και γλυκά στα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τμήμα Νεότητας κα Μπαφίτη Άννα και τους εθελοντές για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της ετήσιας χριστουγεννιάτικης γιορτής του Κέντρου στις 21 Δεκεμβρίου 2023. Η συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και γνώσεων των φιλοξενούμενων παιδιών είναι σημαντική καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με διάφορες δράσεις και δημιουργικές απασχολήσεις με τα φιλοξενούμενα παιδιά στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί.

Ενέργειες και προσφορές σαν και αυτές αποδεικνύουν την έμπρακτη αλληλεγγύη και αγάπη στον συνάνθρωπο και στα παιδιά και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

 

Με τιμή

Για το ΚΚΠΠΔΜ

Η Πρόεδρος Δ.Σ.

Σοφία Ανα. Σελεμίδου