Ευχαριστήριο του Κώστα Φιλιππίδη και του Συνδυασμού Φλώρινα – Στροφή στο Μέλλον

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείξατε στον Συνδυασμό Φλώρινα-Στροφή στο Μέλλον, του οποίου είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Για τους ανθρώπους που συντάχθηκαν με ανιδιοτέλεια, τους νέους και νέες του τόπου μας που έδωσαν μια περήφανη μάχη δίπλα μου και τους αξίζουν τα καλύτερα.  

Η προσπάθειά μας ήταν μόνο η αρχή για μια ελπιδοφόρα πορεία και μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, θα βρεθούμε ως ελάσσων αντιπολίτευση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας να διεκδικήσουμε όλα όσα προγραμματικά έχουμε στοχοθετήσει και όσα μας καταθέσατε ως πρόταση στις κατά τόπους επισκέψεις μας.  

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες που στάθηκαν στο πλευρό μας, εργάστηκαν άοκνα, αφιλοκερδώς και με παρρησία -μέσα από τρομακτική πίεση του διπολισμού και του επίπλαστου οπισθοδρομικού διλήμματος- για μια νέα προσπάθεια που ήρθε να αλλάξει το τοπίο στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Φλώρινας, μια προσπάθεια από νέους και νέες για το μέλλον και την πρόοδο αυτού του τόπου. 

Με αυτές τις αξίες, σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας, θα είμαστε παρόντες και παρούσες για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, είμαστε και θα παραμείνουμε η ανεξάρτητη, αδέσμευτη και προοδευτική δημοτική κίνηση, με θέση, ρεαλισμό, στίγμα νεανικό και πάντα με γνώμονα την Ευρωπαϊκή προοπτική και εξωστρέφεια που πρέπει να έχει ο Δήμος μας. 

Εύχομαι σε όλους όσους έχουν εκλεγεί αλλά και σε όσους συμμετείχαν στις εκλογές να πορευτούν με πίστη στις αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της συλλογικότητας για το καλό της Φλώρινας. Τέλος, σε αυτό το πλαίσιο εύχομαι επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή. 

Καλή θητεία σε όλους/ες.