Ευχαριστήριο του Νίκου Ιωακειμίδη του Σπύρου – Ιατρού

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε, με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε δημοτικό σύμβουλο με την «Αναπτυξιακή Πορεία».

Ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Φλώρινας κ.Γιάννη Βοσκόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του και να δώσουμε μαζί έναν ωραίο και έντιμο προεκλογικό αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Φλώρινας. Δυστυχώς, παρά το τεκμηριωμένο πρόγραμμα της παράταξής μας απέναντι στη δημοτική αρχή που ασκεί την εξουσία, βρεθήκαμε στην αντιπολίτευση. Όμως η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και έτοιμους για δουλειά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, για το καλό της πόλης μας, στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της απολιγνιτοποίησης.

Οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένειά μου, στους φίλους και στους συνεργάτες μου για τη στήριξη και τη βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Χωρίς τη δική τους συμβολή και συμπαράσταση, δεν θα είχα πετύχει αυτό το καλό αποτέλεσμα.

Είμαι εδώ με όραμα, σχέδια και ελπίδα για το μέλλον της πόλης μας, γνωρίζω τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας καθώς και τις προσδοκίες σας για τα σοβαρά αναπτυξιακά ζητήματα. Με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι για τον τόπο μας.

Συνεχίζοντας την αυτοδιοικητική μου πορεία, με σεβασμό και προσήλωση στο καθήκον, ζητώ τη βοήθεια και τη συμμετοχή σας.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους και κάθε έναν ξεχωριστά!

Με εκτίμηση,

Νίκος Ιωακειμίδης MD, MSc