Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας προς την οικογένεια της κας. Υπατίας Βαραδίνη, σύζυγο του αείμνηστου κου. Περικλή Βαραδίνη

Αξιότιμη κα.Υπατία  Βαραδίνη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΠΕ Φλώρινας από την ίδρυση του το 2001 και μέσα από τον καταστατικό σκοπό του, στόχο έχει την ισότιμη συμμετοχή και πρόσβαση των Παιδιών-Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις  στην κοινωνία μέσω της δικαιωματικής προσέγγισης όπως επιτάσσει τόσο το Ελληνικό Σύνταγμα όσο και η Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία που ψήφισε και η χώρα μας με το νόμο 4074/2012. 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας, σας ευχαριστεί θερμά για την αξιόλογη προσφορά προς το φορέα μας, του ειδικού εξοπλισμού, είς μνήμη του συζύγου σας κου. Περικλή Βαραδίνη.

Ο ειδικός εξοπλισμός αναπηρίας-για άτομα με κινητική αναπηρία, που αποτελείτε από ένα αναπηρικό αμαξίδιο ενηλίκων, ένα αναπηρικό αμαξίδιο παιδικό, ένα τροχήλατο περηπατητήρα και μία φορητή ράμπα, ο οποίος και θα αξιοποιηθεί  για τις ανάγκες των τέκνων των οικογενειών-μελών μας, αποτελεί  θετικό πρόσημο για το χώρο της αναπηρίας, συμβάλλοντας στον αγώνα μας για την εξασφάλιση μιας ποιοτικής ζωής με αξιοπρέπεια, των οικογενειών που έχουν στους κόλπους της Παιδιά και Άτομα με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις.

Σας ευχαριστούμε εγκαρδίως και σας ευχόμαστε υγεία και γαλήνη στη ζωή σας

Αιωνία η μνήμη στο σύζυγο  κ. Περικλή Βαραδίνη.

 

Με εκτίμηση για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                Η Γραμματέας

Αγνή Σιδηροπούλου                          Ιορδανά Σουμελίδου