Ευχαριστήριο του σωματείου ελληνικών παραδοσιακών χορών Λυγκηστές Φλώρινας

Το Δ.Σ. του σωματείου ελληνικών παραδοσιακών χορών Λυγκηστές Φλώρινας, εκφράζει στα μέλη του και τους εκατοντάδες φίλους του, που παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό μας στις 6/1/2023, τις ευχαριστίες και τη βαθιά του ευγνωμοσύνη.

Με την παρουσία τους απέδειξαν ότι δικαίως η εκδήλωσή μας θεωρήθηκε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις πολιτισμού στην πόλη της Φλώρινας.

Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Λυγκηστές εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς τα παιδιά τους γονείς τις δασκάλες μας Ήρα, Βίκυ, Μαρία, Ξένια, την Ειρήνη, Ασπασία, Νικολέτα, Βασίλη,Γιώργο και Χρήστο που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, που χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την ποιότητα και λαμπρότητα.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές του νομού Φλώρινας κ. Ιωάννη Αντωνιάδη και κ. Πέτη Πέρκα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Βόσδου, την αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Φλώρινας, κ. Σοφία Φουδούλη, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους Νίκο Αλεξιάδη, Νίκο Καρυπίδη, Στάθη Κωνσταντινίδη, Τραϊανό Ρασάικο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φλώρινας κ. Κώστα Ρόζα που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων για την συνεργασία και την προβολή των εκδηλώσεών μας.

Για μια ακόμη φορά τις θερμές ευχαριστίες μας στους επαγγελματίες και δωροθέτες της Φλώρινας και των Πρεσπών για την προσφορά τους σε δώρα. Τις γυναίκες του τμήματος ζωγραφικής των Λυγκηστών για την προσφορά των έργων τέχνης.

Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό κ. Σάββα Καμενίδη, και την φίλη των Λυγκηστών Anna Loefert  για την άμεση βοήθειά τους σε ιατρικό περιστατικό που συνέβηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, για το σεβασμό,

την αγάπη, την αξιοπρέπεια και την αντοχή τους.

Την ορχήστρα ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ  τον Γιώργο Σκοπάκη και τον Σίμο Κωνσταντίνου, για την καταπληκτική τους ενέργεια και διάθεση.

Τους φίλους, που ήρθαν να συναντηθούμε ξανά, από την Καρδίτσα, και την Κομοτηνή.

Την Σοφία για τις υπέροχες φωτογραφίες.

Τα πολλά νέα άτομα, που με την ενέργειά τους απογείωσαν κυριολεκτικά το γλέντι…

Ήταν όλα υπέροχα!!

Το Δ.Σ.  σας εύχεται ολόψυχα, καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία σε όλους, αντοχή, υπομονή, πίστη και ευλογία.

 

Σας ευχαριστούμε

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος

Γιάννης  Κωνσταντίνου