Ευχαριστήριο του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» ευχαριστούμε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, κ. Ιωάννη Μιαούλη, και τον Υποδιοικητή, Υποπυραγό κ. Δημήτριο Πατσέα, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Σχολείου μας για την υλοποίηση ενός Σεμιναρίου πυρόσβεσης και διαχείρισης κινδύνων από πυρκαγιές.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 05-11-2021, στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας. Ο κ. Δημήτριος Πατσέας στο πλαίσιο του Σεμιναρίου προέβη σε επίδειξη χρήσης πυροσβεστήρων και σε υποδείξεις χρήσιμων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών, απαντώντας κατατοπιστικά σε όλα τα ερωτήματα των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, ώστε να βελτιώσουμε τα μέτρα πυρασφάλειας στον σχολικό χώρο.

Το παρόν Σεμινάριο είχε ως στόχο την εκπαίδευση του προσωπικού του Σχολείου στη χρήση των διασωστικών και κατασβεστικών μέσων, ώστε, σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος, να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε με επιτυχία.

Το Σχολείο μας εστιάζει σε όλα τα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλίζει την ασφάλεια, την προστασία και την υγεία όλων των μαθητών και μαθητριών. Ένα από αυτά είναι και η εκπαίδευση του προσωπικού του Σχολείου, και για τον λόγο αυτό εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας.

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη