Ευχαριστήριο 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου ευχαριστεί θερμά τον
Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών για την υλοποίηση σημαντικής αισθητικής παρέμβασης στη σχολική μονάδα. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενεργοποιήθηκε και ολοκλήρωσε, κατά τη διάρκεια της διακοπής των δια ζώσης μαθημάτων, τη διαμόρφωση ενός αρμονικού και καλαίσθητου σχολικού περιβάλλοντος, με την προσθήκη καλόγουστων και καλαίσθητων κουρτινών σε όλες τις αίθουσες του σχολείου, γεγονός το οποίο επιδρά θετικά στην ψυχική διάθεση όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και βοηθά την παιδαγωγική διαδικασία.

Το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές/τριες του σχολείου  εκφράζουν επίσης τις ευχαριστίες τους στον δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά της καθιερωμένης βασιλόπιτας σε κάθε τάξη, καθώς και για τα δώρα στους τυχερούς.

Αισιοδοξούμε πως η αρμονική σχέση και η άριστη συνεργασία ανάμεσα στους γονείς και το σχολείο θα συνεχίσει να υφίσταται και θα προωθεί την επίτευξη του κοινού στόχου της προόδου των παιδιών μέσα από τη δημιουργία ενός γόνιμου για την εκπαιδευτική διαδικασία περιβάλλοντος.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές

του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου