Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων «πολιτιστικό καλοκαίρι 2019» (φωτογραφίες & βίντεο)

Άνοιξε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων «καλοκαίρι 2019» του Δήμου Φλώρινας, με την επίσημη έναρξη, το Σάββατο 17 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας.

Την έναρξη γνωστοποίησε στους παρευρισκόμενους η Αντιδήμαρχος Όλγα Μούσιου ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο Διοικητής του 3ου συντάγματος πεζικού Νικόλαος Γκίνης.

Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στην ομογενή Φλωρινιώτισσα Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, Πρέσβειρα Εθελοντισμού της Αυστραλίας, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε τους Φλωρινιώτες αλλά και όλους όσους τη στηρίζουν στις εθελοντικές της δράσεις.

Το δεύτερο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή του παιδικού χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας, του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άρης» Τριποτάμου και του χορευτικού τμήματος ενηλίκων Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Φλώρινας.

Σήμερα, Κυριακή 18 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο και ώρα 21:00 θα εμφανιστούν τα μαντολινάτα του ωδείου Π.Ε. Φλώρινας και η χορωδία του ΚΑΠΗ Φλώρινας υπό τη διεύθυνση του Δημοσθένη Μούσιου.