Η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στη Φλώρινα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας χθες, 19 Ιουνίου 2023, η καθιερωμένη από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας  ενημερωτική εκδήλωση, αναφορικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου.

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Φ.ΔΥ.Μ., Ηλίας Μιχαηλίδης, προλογίζοντας τόνισε τον σημαντικό ρόλο των οργανωμένων φροντιστηρίων – εντός και εκτός των αιθουσών διδασκαλίας – με δράσεις που συντείνουν στην ορθή ενημέρωση των μαθητών από εξειδικευμένους συμβούλους εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας.

Ο κύριος ομιλητής, δρ Χρήστος Ταουσάνης, της εταιρείας Employ, αναφέρθηκε διεξοδικά και εμπεριστατωμένα στις νέες επαγγελματικές προοπτικές, στα σωστά βήματα συμπλήρωσης μηχανογραφικού και στα κριτήρια μετεγγραφών που αφορούν τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Φλώρινας για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τη δημοσίευση της εκδήλωσης, καθώς και όλους όσοι παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ενεργά σ΄ αυτή. Τέλος, εύχεται καλά αποτελέσματα στους υποψηφίους και ορθή συμπλήρωση μηχανογραφικού.

Με τιμή

το Δ.Σ.