Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο κτήμα Τριανταφυλλίδη.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου Αγαθή Οικονόμου και ευχαρίστησε όσους στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τους συλλόγους και τους δωροθέτες.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Νίκος Οικονόμου για να ανακοινώσει τη βράβευση των παιδιών μελών του Συλλόγου που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Σταύρος Παπασωτηρίου – Βουλευτής ΝΔ Π.Ε. Φλώρινας, Αθανάσιος Τάσκας – Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Αθανάσιος Μπέλτσος και Μιχάλης Χάτζιος – Αντιδήμαρχοι Δήμου Φλώρινας.

Το χορευτικό τμήμα έκανε την εμφάνισή του, ενώ στη συνέχεια μέλη και φίλοι του Συλλόγου ενώθηκαν χορεύοντας και διασκεδάζοντας με την ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθηγητής Νίκος Μπούσιος και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου επιφύλαξαν μια ευχάριστη μουσική έκπληξη για τον τέως διευθυντή του σχολείου τους Νίκο Οικονόμου.