Η παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Βόσδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Βόσδου με τίτλο «Η ζωή πριν και μετά… τα 90 λεπτά», που κυκλοφορεί από τις «Φλωρινιώτικες Εκδόσεις».

Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής, από έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε τις φανέλες του Άρη, της Παναχαϊκής, της Νάουσας και φυσικά του ΠΑΣ Φλώρινα, που περιγράφει τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή πριν και μετά τους αγώνες. Η συγγραφή του ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 και τα στοιχεία που παρουσιάζονται βασίζονται στα ημερολόγια που κρατούσε.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου βρέθηκαν πολλοί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του Λεωνίδα Βόσδου. Την παρουσίαση συντόνισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Χάτζιος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο  αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν η φιλόλογος Χριστίνα Καραγιάννη, ο αρχιτέκτονας Σοφοκλής Κωτσόπουλος, η φιλόλογος Γιώτα Σεϊδάρη, ο δικηγόρος Σπύρος Χριστοφορίδης και ο Αλέξης Κωστάλας, που διάβασε και αποσπάσματα από το βιβλίο.

Ο Λεωνίδας Βόσδου ήταν εμφανώς συγκινημένος που είχε κοντά του την οικογένεια του και κυρίως τους δυο γονείς του, καθώς και πολλούς παλιούς συμμαθητές και φίλους.