Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Τούβε με τίτλο «Σκέψου το, η ιστορία ενός Ημερολογίου» στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Χρήστου Τούβε με τίτλο «Σκέψου το, η ιστορία ενός Ημερολογίου» στο ξενοδοχείο «Emerald Suites» στη Φλώρινα. Μια παρουσίαση  που συνδιοργάνωσαν το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας και ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε).

Πρόκειται για ένα συγκινητικό μυθιστόρημα που πραγματεύεται ένα ευαίσθητο θέμα, την υιοθεσία, και που μέσα από την πλοκή και τους χαρακτήρες του αναδεικνύονται τα ποικίλα συναισθήματα, οι δυσκολίες και στο τέλος η κυριαρχία της αγάπης και των ανθρώπινων σχέσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν  οι: Φρειδερίκη Φέκου – Φαρμακιώτη – αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας, Βασιλική Παπαναστασίου – αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας (μέλους της Ο.Γ.Ε.) και Θωμαΐς Αδάμου – δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φλώρινας.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν οι: Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Εκπαιδευτικός – Δρ. Διδακτικής της γλώσσας, Ευγενία Νόση, Καθηγήτρια Εικαστικών Μαθημάτων, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας (μέλους Ο.Γ.Ε.) και Ζαφειριώ Μελισίδου, Κοινωνιολόγος.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του κοινού και του συγγραφέα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Περιβολάρης.