Η “Χρηστίδειος τελετή 2023” στον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»

Με κεντρικό ομιλητή τον  Φιλόλογο – Θεολόγο, Δημήτριο Π. Ρίζο, ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τη «Χρηστίδειο Τελετή», στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη του συλλόγου Αρχιμανδρίτη Γερμανού Χρηστίδη και με στόχο τη βράβευση της μάθησης και της προόδου στα γράμματα.

Πάνω από 60 μαθητές και μαθήτριες των γυμνασίων και λυκείων των σχολικών μονάδων των δήμων Φλώρινας και Πρεσπών τιμήθηκαν ως οι πρώτοι των αρίστων και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του “Αριστοτέλη” Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος, ενώ παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Χατζηγιάγκου ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου, οι δήμαρχοι Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος, οι αντιδήμαρχοι Φλώρινας Σοφία Φουδούλη και Νίκος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας, ο αναπληρωτής διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Ζαχαρίας Τόνας, η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Όλγα Μούσιου, η Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Φλώρινας “Βασιλικής Πιτόσκα” και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Βασιλική Μούζα.