Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στο Πνευματικού κέντρου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου. Θεματικός άξονας της συναυλίας ήταν η «αγάπη». Η υπεύθυνη  του μουσικού συνόλου κυρία Αρουσάνοβα Μαρία επιμελήθηκε ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα στο ύψιστο και πανανθρώπινο συναίσθημα της αγάπης, όπως αυτό αποτυπώνεται μέσα από την μουσική τέχνη. Άλλωστε η μουσική είναι το εργαλείο και η αγάπη ο τρόπος για να ζει κανείς με αρμονία. Οι μαθητές του σχολείου μετάγγισαν την αγάπη τους για τη μουσική, με κέφι και αισιοδοξία, μέσα από πλήθος μελωδιών του Διεθνούς αλλά και Ελληνικού ρεπερτορίου.  Ενδεικτικά ακούστηκαν έργα του Nino Rota, Sherman Brothers, Alexander Rybak, αλλά και μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως του Σταύρου Ξαρχάκου, Ιωσήφ Ριτσιάδη, Tάκη Μωράκη κ.α.

Για τη συναυλία επίσης συνεργάστηκαν οι καθηγητές: Μήτκα Αικατερίνη, Ανδρέου Ιφιγένεια, Μπούσιος Νικόλαος, Παπά Μαρία, Καλαμπάκα Εύη.

Η Διευθύντρια κυρία Μαρία Ευθυμία Δούπα και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού σχολείου σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα!