Κάλεσμα του Δημάρχου Φλώρινας για μαζική συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου της Δευτέρας 19 Ιουνίου

Η Φλώρινα υποδέχεται την Δευτέρα 19 Ιουνίου την ομάδα που κατέπληξε την Ευρώπη, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2004 στην Πορτογαλία.

Υποδέχεται μια ομάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών, μα πάνω απ’ όλα μια παρέα εξαιρετικών ανθρώπων, τους φίλους του αρχηγού Θοδωρή Ζαγοράκη, που θα αντιμετωπίσουν τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΣ Φλώρινα σε μια φιλική αναμέτρηση με ένα κοινό στόχο: ένα γκολ ζωής για την αποκατάσταση της υγείας ενός συμπολίτη μας.

Οι αρχές και οι αξίες της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης συμβαδίζουν με το θεσμό του αθλητισμού και αντανακλώνται στο πνεύμα και των δύο αυτών ομάδων.

Ως Δημοτική Αρχή χαιρετίζουμε και στηρίζουμε ένθερμα κάθε τέτοια αξιέπαινη πρωτοβουλία και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό. Είμαστε μαζί με κάθε άνθρωπο που δίνει τον δικό του αγώνα και στοχεύει να βάλει ξανά το δικό του γκολ ζωής.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας στο ΔΑΚ Φλώρινας, στις 5 το απόγευμα, για να συμμετάσχουμε όλοι μαζί σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που ξεπερνά τους αγωνιστικούς χώρους και αγγίζει τις ζωές των ανθρώπων.

 

Βασίλης Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας