Κοπή βασιλόπιτας των μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Την πόλη της Φλώρινας επέλεξαν για τη φετινή κοπή της βασιλόπιτας τους τα μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Εκπρόσωποι 31 εταιρειών – μελών της πρωτοβουλίας βρέθηκαν στη Φλώρινα και το βράδυ του Σαββάτου διοργάνωσαν την εκδήλωση τους στο The Lynx Mountain Resort. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναλυτική παρουσίαση της πρωτοβουλίας, των στόχων και των δράσεων της.

Βασικός σκοπός της δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας. Χαιρέτησαν η αντιδήμαρχος Φλώρινας Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη, ο Πέτρος Δινάκης από την εταιρεία Αναψυκτικών Πηγή Δινάκη και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Tottis Pack Αχιλλέας Νικήτας.

Για την πρωτοβουλία μίλησαν και ενημέρωσαν ο πρόεδρος Άγις Πιστιόλας, ο αντιπρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας, η εκτελεστική διευθύντρια Άννα Παπαδημητρίου και η υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης Ελένη Υπασπιστίδη.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ως πρώτος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και χαιρέτησε ο εντεταλμένος σύμβουλος Παύλος Ευθυμίου. Χαιρέτησε επίσης ο Δημήτρης Φυντάνης, επικεφαλής της Skywalker, ως τρίτος πλατινένιος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία στη συνέχεια να δοκιμάσουν το μενού, το οποίο ήταν βασισμένο σε προϊόντα των εταιρειών, ενώ η βραδιά έκλεισε με χορό και γλέντι με χάλκινα της Φλώρινας.