Μετατίθεται στις 5 Μάρτη η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας (ΟΓΕ) «Ο Μίκης και ο Μάνος συνομιλούν μουσικά για τη Γυναίκα»

Λόγω του τραγικού δυστυχήματος με τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, σε ένδειξη σεβασμού και εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ο Σύλλογος γυναικών Φλώρινας (ΟΓΕ) μεταθέτει την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 3 Μάρτη εκδήλωση «Ο Μίκης και ο Μάνος συνομιλούν μουσικά για τη Γυναίκα», για την Κυριακή 5 Μάρτη την ίδια ώρα (7.30 μ.μ.) στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών, παρακολουθούμε συγκλονισμένες από το πρωί το τραγικό γεγονός και εκφράζουμε τη θλίψη μας για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και νέα παιδιά.

Μας γεμίζει οργή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα, που έχει αυτουργούς τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που θυσιάζουν τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της πολιτικής που τις λογαριάζει ως κόστος για το κράτος και ως όφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Πώς είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο;

Πώς είναι δυνατόν να μην έχουν τόσο καιρό εισακουστεί από το κράτος οι κραυγές αγωνίας των εργαζομένων για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές;

Πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων;

Οι ευθύνες είναι τεράστιες! Να μην συγκαλυφθεί καμία από τις αιτίες του τραγικού δυστυχήματος

Η σημερινή πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορεί να εξασφαλίσει δημόσιες υποδομές και συγκοινωνίες ασφαλείς και σύγχρονες, με μόνιμο και επαρκές προσωπικό που θα καλύπτουν τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών. Γι αυτό παλεύουμε ανυποχώρητα διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για εμάς και τις οικογένειές μας.

Οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών που χάθηκαν, οι ζωές και των δικών μας παιδιών ΑΞΙΖΟΥΝ!