Με 26 ομάδες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στο Νέο Πάρκο Φλώρινας

Το τριήμερο 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Open Florinas, στον χώρο του Νέου Πάρκου.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει 26 ομάδες, μεταξύ των οποίων και η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία με τη συμπαίκτρια της, Χριστίνα Παρασκευαΐδου, θα αγωνιστούν στο κεντρικό ταμπλό των γυναικών.

Σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός της παρουσίας μιας εκ των δύο εθνικών ομάδων και συγχρόνως περσινών πρωταθλητών, Θοδωρή Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι μάλιστα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ίου.

Αναμένεται, λοιπόν, οι πολίτες της Φλώρινας να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου για τρεις συνεχόμενες ημέρες και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών. Οι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή στις 16:00 ως τις 22:00 (στον τελευταίο αγώνα της πρώτης μέρας αγωνίζονται οι Φλωρινιώτες Τσεμπερίδης και Καρακασίδης). Το Σάββατο οι αγώνες διεξάγονται από τις 09:30 ως τις 22:00 και την Κυριακή από τις 10:00 το πρωί, με τους τελικούς γυναικών και ανδρών να είναι προγραμματισμένοι για τις 18:30 και 19:30 αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ήφαιστο Φλώρινας συμμετέχουν τρεις ομάδες ανδρών, ενώ στο γυναικείο ταμπλό μετέχει η Φλωρινιώτισσα Χριστίνα Θωμαΐδου, κόρη του γνωστού βετεράνου Φλωρινιώτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Θωμαΐδη.

Τέλος, να αναφερθεί για άλλη μια φορά ότι το Σάββατο στις 19:30 ο Δήμος Φλώρινας και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα βραβεύσουν την ανδρική ομάδα του Ήφαιστου Φλώρινας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Α2.