Μια μοναδική μουσική βραδιά με τον Φαίδωνα Φερεντίνο στις Πέτρες Αμυνταίου

Στον Αρχαιολογικό Χώρο Πετρών πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 1 Αυγούστου, μουσική βραδιά με έντεχνο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τίτλο «Μια κιθάρα μια φωνή» με τον  Φαίδωνα Φερεντίνο.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας , η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Αμυνταίου, με αφορμή την  Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αυγουστιάτικη Πανσέληνος-Αμύνταια 2023».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων , ο δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμυνταίου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αμυνταίου Ιωάννης Λιάσης και Συμέλα Γιαννιτσοπούλου, η προϊσταμένη της Εφορείας  Αρχαιοτήτων Φλώρινας Χριστίνα Ζιώτα και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πετρών Γρηγόρης Κυριακόπουλος.

Κάτω από το φως του φεγγαριού, οι παρευρισκόμενοι που κατέκλυσαν τον χώρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον συντοπίτη μας Φαίδωνα Φερεντίνο, ο οποίος μας ταξίδεψε με την μελωδία της κιθάρας του, μας συγκίνησε και μας μάγεψε με τη φωνή του.

Μάλιστα, ο καλλιτέχνης προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του κοινού δεν περιορίστηκε μόνο στο έντεχνο τραγούδι, αλλά σε ολόκληρο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.