Ο ετήσιος χορός του Α.Μ.Σ. «Βίγλα Πισοδερίου»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «Βίγλα Πισοδερίου» το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο κτήμα «Τριανταφυλλίδη».
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος Αλεξία Σωτηροπούλου ενώ ακολούθησε η εμφάνιση του χορευτικού τμήματος με τη συνοδεία της ορχήστρας του Δημήτρη Παράσχου και του Φώτη Τράσια οι οποία κράτησαν το κέφι έως τις πρώτες πρωινές ώρες στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής ΝΔ ΠΕ Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Δήμαρχος Πρεσπών Γιώργος Στεργίου, οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας Αθανάσιος Μπέλτσος, Πρεσπών Μαργαρίτα Μπαμπάκου και Μάνος Δημητρόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ιωακειμίδης.

Το ευχαριστήριο του Συλλόγου:
Ο Αθλητικός και μορφωτικός σύλλογος «Βίγλα Πισοδερίου» μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Τριανταφυλλίδη έδωσε τον ετήσιο χορό του με την ορχήστρα του Δημήτρη Παράσχου και τον αγαπημένο μας Φώτη Τράσια με κέφι μέχρι το πρωί.
Ως νέα πρόεδρος ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Δήμο Πρεσπών για την αμέριστη στήριξή του και την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Γιώργο Στεργίου, την Αντιδήμαρχο Πρεσπών Μαργαρίτα Μπαμπάκου, τον Αντιδήμαρχο Πρεσπών Μάνο Δημητρόπουλο, τον βουλευτή Σταύρο Παπασωτηρίου και τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας Αθανάσιο Μπέλτσο.
Ευχαριστούμε τους φίλους συλλόγους: τον σύλλογο Θεσσαλών Φλώρινας, τους «Λυγκηστές» Φλώρινας, τον πολιτιστικό σύλλογο «Η παράδοση», τον σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας, τον σύλλογο Κιουταχειωτών Μικρασιατών Φλώρινας, τον πολιτιστικό «νέων ρόδων Χαλκιδικής».
Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης μας για την συνεισφορά τους στη λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε τη διεύθυνση και το προσωπικό του κτήματος Τριανταφυλλίδη για τη διάθεση της αίθουσας και την άψογη συνεργασία καθώς και τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση.
Το Πισοδέρι της καρδιάς μας ζωντανεύει μέσα από το σύλλογό μας με τα αξιόλογα και δυναμικά μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου. Θα συνεχίσουμε το υποσχόμαστε και θα ανταμώσουμε ξανά.
Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου
Η πρόεδρος
Αλεξία Σωτηροπούλου