Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Ευχαριστήρια Επιστολή

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννη Κιοσέ, ο οποίος έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιπρυτάνεως Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγήτριας Άννας Σπύρτου και σε συνεργασία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φλώρινας, προσέφερε δωρεάν μετακίνηση σε 13 φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος, προς την πόλη καταγωγής τους, εν όψει των Χριστουγέννων.

Το Δήμο Φλώρινας και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Μούλελη, για την ευγενική προσφορά του στο Ίδρυμα, καθώς στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, προσέφερε εκ μέρους του Δήμου δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών με τα δημοτικά ποδήλατα. Τα ποδήλατα του Δήμου, που θα ξαναβγούν σε κυκλοφορία την άνοιξη του 2020, θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από τους φοιτητές για τη μετακίνησή τους από και προς τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, στη Φλώρινα.

Επιπλέον, μετά από αίτημα του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Φίλιππου Καλαμάρα, προσφέρθηκαν  από το Δήμο Φλώρινας υλικά, που περιλαμβάνουν κορμούς και ρίζες δέντρων, ως πρώτη ύλη, για τη δημιουργία εικαστικών έργων και κατασκευών του εργαστηρίου, καθώς κι ένα παλιό λεωφορείο που έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία, το οποίο οι φοιτητές θα μετατρέψουν σε έναν αυτόνομο στεγασμένο χώρο με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα, στο πλαίσιο των μαθημάτων του Εργαστηρίου Διακοσμητικής του Τμήματος.