Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, συγχαίρουμε  όλους τους μαθητές μας για τον αγώνα τους και την επιτυχία τους στις εξετάσεις!!! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους  εσάς που αριστεύσατε  δικαιώνοντας έτσι την επίπονη προσπάθεια που καταβάλατε συγκεντρώνοντας τα μόρια που απαιτούνται για τις σχολές που επιθυμείτε!!!Ευχόμαστε να συνεχίσετε και στο μέλλον την αξιόλογη προσπάθεια σας, κάνοντας τους καθηγητές σας και τους γονείς σας  υπερήφανους για την πρόοδο και τις επιτυχίες σας, έχοντας ως στόχο όχι μόνο την προσωπική  σας ανέλιξη αλλά και την προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο.

Ανεξάρτητα όμως  από το θετικό ή αρνητικό  αποτέλεσμα  των Πανελλαδικών, ευχόμαστε σε όλους σας να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ξεχωριστές ικανότητες και τα ταλέντα που ο καθένας διαθέτει  και να πετύχετε σε ό,τι επιλέξετε να κάνετε!!!Είτε οι βαθμοί σας είναι αυτοί  που περιμένατε είτε όχι, να θυμάστε πως θα κάνετε υπέροχα πράγματα στη ζωή σας,   αρκεί να μην σταματάτε ποτέ να προσπαθείτε!!!

Οι αριστεύσαντες μαθητές του σχολείου μας  είναι οι παρακάτω:

1.ΠΟΥΓΑΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ με γενικό μέσο όρο 19,13 ( ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ)

2.ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με γενικό  μέσο όρο 18,95( ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ)

               3.ΤΙΡΙΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ με γενικό μέσο όρο 18,83( ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ)

4.ΚΑΡΑΝΤΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ με γενικό μέσο όρο 18,35( ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)

5.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με γενικό μέσο όρο 18,23( ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ)

6.ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ με γενικό μέσο όρο 18,02( ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ)

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας, υγεία  και κάθε επιτυχία στη ζωή τους!!!Μακάρι όλοι οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί  μπροστά σας!!!

Ο ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ  ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ