Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του Περικλή Τρύφων

Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης “Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” με πολύ βαριά καρδιά, εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τον αβάσταχτο πόνο όλων των μελών της μεγάλης Αριστοτελικής Οικογένειας για την εκδημία του πλέον αγαπητού και του πλέον αναγνωρίσιμου μέλους μας, Περικλή Τρύφων.

Ο Περικλής, ο Περικλής μας, ο Περικλής όλων, ο Περικλής των Χορευτικών, ο Περικλής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Ό,τι και να γραφεί, ό,τι και να ειπωθεί, δεν μπορεί να περιγράψει τον χαρακτήρα του, το ήθος του, την ανθρωπιά του, την πίστη του, τη λεβεντιά και την προσφορά του.

Τον Περικλή μας δεν μπορεί κανείς να τον περιγράψει, όσο και να το θέλει, όσο και να το προσπαθήσει.

Τον Περικλή τον ζούσες. Δεν χόρταινες την παρουσία του, τις ιδέες του, τη ζωντάνια του, την παρέα του.

Ζούσε και κινούνταν μέσα στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ όλα του τα χρόνια, με έναν ανεπανάληπτο, μοναδικό και αλησμόνητο για όλους μας τρόπο. Με ατελείωτη αγάπη για τον Σύλλογο που έφτανε στα όρια της λατρείας και της ανεξάντλητης προσφοράς για το κάθε θέμα του.

Με τη βεβαιότητα, ότι κάποτε θα συναντηθούμε και πάλι όλοι μαζί στο ουρανό, όπως και εδώ στη γη, προπέμπουμε σήμερα στην αιωνιότητα τον καλό μας φίλο, το παλικάρι μας, τον σημαιοφόρο και το σήμα κατατεθέν του Συλλόγου μας.

Καταθέτουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ας είναι αιωνία η Μνήμη του.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ