Συμμετοχή της “Ένωσης Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών”, στην 38η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Συμμετοχή της “Ένωσης Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών”, στην 38η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 10-12/11/2023 και Κεντρική εκδήλωση στο Περίπτερο 13, την Κυριακή 12/11/2023, στις 12:00.

Η «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών» θα συμμετάσχει στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023, που πραγματοποιείται στην Δ.Ε.Θ. 10-12 Νοεμβρίου, φιλοξενούμενη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Περίπτερο 13 stand 7, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συναντήσουν κάποιον εκπρόσωπό μας και να ενημερωθούν για τον τουριστικό πλούτο της περιοχής μας.

Την Κυριακή 12/11/2023 στο Περίπτερο 13, στις 12:00-13:00, η «Ένωσή» μας σε συνεργασία με τους Δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου, θα πραγματοποιήσουν την Κεντρική εκδήλωση, με τρεις θεματικές ενότητες:

  1. «Πρέσπα: Ένας Τουριστικός Θησαυρός για Όλες τις Εποχές – Ανακαλύπτοντας την Φύση και την Περιπέτεια», ομιλητές:
    1. Στράτος Βασιλόπουλος Πρόεδρος της «Ένωσης Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών» και
    2. Μιχάλης Πετράκος, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πρεσπών.
  2. «Γνωρίζοντας την Φλώρινα», ομιλήτρια: Σοφία Φουδούλη-Τζώτζη Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού του Δήμου Φλώρινας
  3. «Αμύνταιο: Ο Δήμος των Κρασιών και των 4 λιμνών», ομιλήτρια: Ελένη Γυρίκη Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού του Δήμου Αμυνταίου.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση και να ανακαλύψουν τις τουριστικές προτάσεις και τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις τουριστικές προοπτικές της περιοχής μας.

Με τιμή

για την «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών»

Ο Πρόεδρος

Στράτος Βασιλόπουλος

www.prespatourismassociation.com