Συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ και ημερίδα στο επιμελητήριο Φλώρινας

21, 22 και 23 Ιουλίου η καρδιά της επιχειρηματικότητας και των Επιμελητήριων  χτυπά στην Φλώρινα.  Στις 21/7 συνεδριάζει στο Επιμελητήριο Φλώρινας η διοικητική επιτροπή της ΚΕΕΕ στις 18:00μμ. Στις 22/7 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα ” Ο ρόλος των Επιμελητήριων στην προσπάθεια διεθνοποίησης των επιχειρήσεων ” στις 09:00πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 2ο όροφο. Συμμετέχουν εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων  ΚΕΕΕ, ΣΕΒΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, τοπικές και κλαδικές ομοσπονδίες. Επίσης,  συμμετέχουν διμερή και ξένα επιμελητήρια, πρόξενοι και τοπικοί επιχειρηματίες οι οποίοι παρουσιάζουν καλές πρακτικές και βραβεύονται από το επιμελητήριο Φλώρινας. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Φλώρινας, η ΚΕΕΕ, η Περιφέρεια  Δ. Μακεδονίας, ο Δήμος Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου και ο Δήμος Πρεσπών. Χορηγοί είναι το Κτήμα Άλφα, ΕΑΣ Αμυνταίου, Κτήμα Βεγορίτις, Κτήμα Δημόπουλος.

Παράλληλες εκδηλώσεις: Επισκέψεις σε οινοποιεία της περιοχής Αμυνταίου, στον πρότυπο αγροτουριστικό οικισμό του Νυμφαίου και στην περιοχή των Πρεσπών.

ΥΓ Στις 21/07 στις 20:00 θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Μασούτη Ιωάννη και από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα.