Φ.Ο.Ο.Φ.: Παρουσίαση των νέων προϊόντων και μέσων προστασίας της εταιρίας STHIL

Την Τρίτη 25/04/2023 πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση με τη  συνεργασία του Δ.Σ. του Φ.Ο.Ο.Φ και του καταστήματος της κας Μαρίας Γούναρη. Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των νέων προϊόντων και μέσων προστασίας της εταιρίας STHIL, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής αλυσοπρίονων, ειδών δασοκομίας και περιποίησης κήπου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν  οι δασικοί συνεταιρισμοί του Νομού, οι υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας καθώς και επαγγελματίες του χώρου.

Το Δ.Σ. υλοποιώντας με σταθερά βήματα τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει εδώ και καιρό  κάνει πράξη τις προσδοκίες των μελών και των φίλων του αποδεικνύοντας  ότι τα ορειβατικά καταφύγια μπορούν, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των καιρών, να χρησιμεύσουν και για άλλες δραστηριότητες πέραν του κυρίως σκοπού τους  που είναι ο ορειβατικός.

Ο σύλλογος  θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται προς αυτή την κατεύθυνση αναλαμβάνοντας ανάλογες πρωτοβουλίες. Παράλληλα υπενθυμίζει στους πολίτες ότι το καταφύγιο του Παλιοχωρίου  είναι διαθέσιμο για όλους, τηρώντας όμως τους κανόνες συμπεριφοράς που το διέπουν.

Τέλος το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση,  ιδιαίτερα όμως  την εταιρεία STHIL και το κατάστημα της κ. Μαρίας Γούναρη για την επιλογή τους να μας συμπεριλάβουν ως οικοδεσπότες της διοργάνωσης.

Από το Δ.Σ.