Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών χορών Λυγκηστές

Μεγάλη γιορτή χαράς πραγματοποίησαν τα παιδικά-εφηβικά τμήματα του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών χορών ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ για να ολοκληρωθεί το μουσικοχορευτικό μας ταξίδι του 2022 και να καλωσορίσουμε εκείνο του νέου έτους που ξεκινά και ευχόμαστε να είναι ακόμα πιο δημιουργικό και χαρμόσυνο .

Τα παιδιά, μας ευχήθηκαν αγάπη, ειρήνη,  υγεία, χαμόγελα, καλή καρδιά και θεία ευλογία, τραγούδησαν και μας χόρεψαν μέσα από την καρδιά τους πως «εδώ δεν ήρθανε να φάνε και να πιούνε μόνο μας αγαπούσανε και ήρθαν να μας δούνε»!

Η αγάπη όταν μοιράζεται πολλαπλασιάζεται και όταν τα χαμόγελα λάμπουν στα πρόσωπα των παιδιών όλα φαντάζουν πιο αισιόδοξα και γεμάτα ελπίδα, ελπίδα, όπως αυτή που μας χαρίστηκε με την γέννηση του θεανθρώπου.

Η συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη και η ανταλλαγή δώρων ήταν μια αναπάντεχη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους.

Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τις 6 Ιανουαρίου στον ετήσιο χορό των Λυγκηστών.

Ευχαριστούμε θερμά τους χοροδιδασκάλους του συλλόγου μας:

Ήρα Κολώνη-Κωνσταντίνου, Βίκυ Κωνσταντινίδου, Μαρία Αλεξίου,

Τα μέλη:

Αλεξάνδρα Μπουλά, Ναταλία Ντίτουρα, Χρήστο Ντίτουρα, Συμεών Κωνσταντίνου,  Ασπασία Μοντεσνίτσα, Βασίλη Ευαγγέλου, Αγγελική και Κώστα Λυκούδη, καθώς και όλα τα μέλη που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Την ορχήστρα ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ που μας συνόδεψε στην γιορτή μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τόσα χρόνια και μας στηρίζουν στην συνέχιση και την διάδοση της παράδοσης και περισσότερο από όλα ευχαριστούμε του πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής του μικρούς μας Λυγκηστές.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλή χρόνια με υγεία και δημιουργία!!! 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Κωνσταντίνου