Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας σε έκτακτη «δια περιφοράς» συνεδρίαση σήμερα, Παρασκευή 29/12/2023 με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του Χαράλαμπου Μποντζίδη 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ 

Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του θανόντα.

Να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του

κου Δημάρχου. 

Ο Χαράλαμπος Μποντζίδης υπήρξε ένας ξεχωριστός πολιτικός άντρας χαρακτηριζόμενος από πολιτική οξυδέρκεια και γνήσια αγάπη για τον τόπο του.

Διέθετε ανεπτυγμένη κοινωνικότητα, ήταν πάντα χαμογελαστός και προσιτός ως άνθρωπος, οικείος στη καθημερινότητα του και με αυτά τα χαρακτηριστικά κέρδισε την εκτίμηση των συμπολιτών του καθώς και τον σεβασμό των πολιτικών του αντιπάλων.

Οι Φλωρινιώτες τον τίμησαν επανειλημμένα με την ψήφο τους και τον εξέλεξαν τόσο στον Α΄ Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας κατά τη διετία 1981-1982, αντιδήμαρχος κατά την τετραετία 1983-1986, βουλευτής της ΝΔ του νομού Φλώρινας το 1990-1993, και κατά γενική ομολογία υπηρέτησε με αίσθημα ευθύνης, σθένος, συνέπεια και αποφασιστικότητα την ακριτική Φλώρινα απ’ όλες τις θέσεις στις οποίες θήτευσε.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κύριος Βασίλης Γιαννάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας, αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό άντρα ο οποίος κόσμησε με την παρουσία του τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα βουλευτικά έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπροσωπώντας επάξια τον λαό της Φλώρινας.

Ας είναι η μνήμη του αιώνια. 

Ο Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας 

Μιχαήλ Ευαγ. Χάτζιος