Μάκης Ιωσηφίδης: Πρόσκληση για καθορισμό χρόνου διενέργειας διαλόγου για το Ξινό Νερό

Κύριε Μπιτάκη,

Μετά την πρόσκληση που μου απευθύνατε στις 28 Μαρτίου 2020 για πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση για την «Ξινό Νερό ΑΕ» με την παρουσία των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης και την αποδοχή της από την πλευρά μου, δυστυχώς δεν είχα καμία ενημέρωση για την διοργάνωση αυτής της συζήτησης.

Το διάστημα που έχει μεσολαβήσει έχουμε γίνει όλοι μας μάρτυρες μιας προσπάθειας σπίλωσης του προσώπου μου, που απορρέει από τον περιβάλλον σας. Παρουσιάζομαι ως καταχραστής δημοτικής περιουσίας ή ως υφαρπάζων μεγάλης αξίας κεφάλαια της ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ. Επίσης, έχει ειπωθεί ότι δεν με ενδιαφέρει η υλοποίηση της επένδυσης για δημιουργία νέας μονάδας εμφιάλωσης, κάτι που είναι εντελώς ψευδές, όπως και όλα τα άλλα που φροντίζετε να διαρρέετε.

Ταυτόχρονα, με την στάση σας φροντίζετε να δημιουργήσετε ζημίες στην ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια της την υπόσταση.

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό αίρονται σταδιακά και η συζήτηση μπορεί να διενεργηθεί κανονικά. Από την πλευρά μου, επειδή αφενός δεν μπορώ να μείνω απαθής στην λάσπη που πετιέται στο πρόσωπό μου και αφετέρου οφείλω να προστατεύσω το εγχείρημα που έχουμε ξεκινήσει, επανέρχομαι και σας καλώ σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με την παρουσία δημοσιογράφων, οποιαδήποτε ημέρα επιθυμείτε μεταξύ Τρίτης και Παρασκευής, 5 έως 8 Μαΐου 2020, οποιαδήποτε ώρα ευκαιρείτε, προκειμένου να αναπτύξουμε την επιχειρηματολογία μας και να ενημερωθούν οι συνδημότες μας για όλα τα ερωτήματα που πιθανόν να έχουν.

Σε περίπτωση που συνεχίσετε να υπεκφεύγετε είτε από φόβο είτε προκειμένου να αποκρύψετε από τους συνδημότες μας τα πραγματικά σας κίνητρα, θα αναγκαστώ να παρουσιάσω μόνος μου τις θέσεις μου επί όλων των θεμάτων, των προεκτάσεων και του ιστορικού που αφορούν τις σχέσεις των επιχειρήσεων ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ και της ΙΩΣΗΦΙΣΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε.

Αναμένω απάντηση σας, ως προς τον συντονισμό της συζήτησης μέχρι την Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020.

 

Μάκης Ιωσηφίδης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε.