Κοπή Βασιλόπιτας ΓΕΦ

Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας (Γ.Ε.Φ.) πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο Lingos, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριου Βόσδου, της Αντιδημάρχου Φλώρινας Φουδούλη Σοφίας, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Μιχάλη Χάτζιου, του κυρίου Ανθόπουλου Γιώργου ιστορικού μέλους της ΓΕΦ, πλήθος γονέων και αθλητών/τριών του Συλλόγου.

Ο κ. Στάθης Γεροσίδερης, εκ μέρους του Δ.Σ και των Προπονητών  του Συλλόγου, ευχαρίστησε όσους στέκονται αρωγοί στον Σύλλογο της ΓΕΦ και στις προσπάθειες των αθλητών/τριών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι κάτωθι αθλητές/τριες, οι οποίοι διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 έως σήμερα:

  • Ζωγράφου Δέσποινα, 3η θέση Πανελλήνιο Κύπελλο κατ. U20
  • Ναίδη Καλλιρόη, 2η θέση Πανελλήνιο Κύπελλο κατ. U13
  • Δούμτση Αντιγόνη, 3η θέση Πανελλήνιο Κύπελλο  κατ. U13
  • Γλούφτση Αγγελίνα, 3η θέση Πανελλήνιο Κύπελλο κατ. U10
  • Κετσετζή Γωγώ, Γεροσίδερη Νέλη, Γαύρου Γωγώ, Μπεργκάεβα Ζαλίνα  , 3η θέση Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2021
  • Χατζόπουλος Κων/νος, Σαχινίδης Δημήτρης, Γεροσίδερης Σωτήρης και Μέλκος Παναγιώτης, 2η θέση Ομαδικό κατ. U17 2022
  • Κατικαρίδης Άγγελος, Χατζόπουλος Αχιλλέας, Γεροσίδερης Σωτήρης και Σαχινίδης Δημήτρης, Πρωταθλητές Ελλάδος κατ. U17 2021

Καλύτερος αθλητής του Συλλόγου στο ξίφος ασκήσεως με την διάκριση του Πρωταθλητή Ελλάδος κατ. U17 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και πολλές άλλες διακρίσεις, βραβεύτηκε ο Σαχινίδης Δημήτρης, ενώ στο στίβο ο αθλητής Χάσος Γρηγόρης, Πανελλήνιος Πρωταθλητής κατ. U23, 2η Θέση κατ. Ανδρών και 7η   καλύτερη επίδοση στον  Κλειστό Στίβο για αυτή την χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστου Δημήτριο «Mimis boulangerie» , την κα Μίσκα Ασπασία «Το Εμμελάκι», και τον κ. Γλούφτση Δημήτριο «Artworkshop» που συνεισέφεραν στην διοργάνωση της εκδήλωσης! Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στον κ. Ρασπόπτση Νικόλαο που συμβάλλει κάθε χρόνο στην θέρμανση του Συλλόγου μας!

Το Δ.Σ. της ΓΕΦ εύχεται καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα σε όλους!